Uniek in Deventer
Betermetjeburen.nl is een unieke website die speciaal voor de inwoners van Deventer is ontwikkeld.  In de website zitten een aantal verrassende opties die verbindingen tussen buurtbewoners en initiatieven in de wijk bij elkaar brengt.   

Gebruikersvriendelijk
De website is gebruikersvriendelijk, bewoners kunnen hun vraag of aanbod plaatsen en ontvangen bericht wanneer er een reactie is of wanneer een nieuwe vraag of aanbod is geplaatst in de wijk. Zo kunnen buren een wandelmaatje vinden, samen een buurtbarbecue organiseren of elkaar helpen met eenvoudige klusjes. Deze digitale marktplaats is geschikt voor iedereen en voor allerlei uiteenlopende niet-commerciële activiteiten en ondersteuning. Daarnaast is het mogelijk om via deze website een buurt community op straat- of buurtniveau op te zetten en om hulp rond een persoon te organiseren.  

De website is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Deventer en Salland Zorgverzekeringen. De vrijwilligerscentrale Deventer is de initiatiefnemer en ondersteunt het project o.a. door inzet van contactpersonen in de wijken die mensen op weg kunnen helpen en ondersteunen bij het gebruiken van de website.