De organisaties bundelen zo samen hun krachten om nog meer mensen enthousiast te maken voor een baan in de zorg. De Sallandse Praktijkleerroute biedt een geheel nieuwe vorm van opleiden, waarin praktijk en theorie dichter bij elkaar worden gebracht. Tijdens de opleiding draaien studenten mee bij één van de deelnemende zorgorganisaties. De leervragen die zij daarbij tegenkomen in de praktijk worden vervolgens met medestudenten besproken in het Leerhuis. Zo wordt de theorie concreet, toepasbaar én herkenbaar. 

De Sallandse praktijkleerroute is bedoeld voor mensen in de regio Deventer, Bathmen, Holten, Twello, Raalte, Heino en Wijhe die graag in de praktijk willen leren, zelfstandig kunnen werken én van nieuwe uitdagingen houden.  

Informatieavonden 

Voor meer informatie bent u welkom tijdens een van de informatie avonden:  15 april in Raalte, de Hartkamp , Jan van Arkelstraat 15. 17 april in Deventer, Dimence, de Steerne geb. 18, Nico Bolkesteinlaan 1. Deze informatieavonden zijn van 19.00 -21.00 uur, 

Ook op 18 april tijdens de informatiemarkt bij Landstede in Raalte, Zwolseweg 63a, kunt u persoonlijk informatie ontvangen. Projectleiders Tonny Ploeger en Ceciel Korsmit van de praktijkleerroute zijn daar dan aanwezig. Deze informatie avond van Landstede is van 18.00 – 20.00 uur.