Eén van de concertlocatie is de idyllische Martinuskerk in Bussloo waar op de zaterdagavonden en één donderdagavond de concerten zullen plaatsvinden. Concerten waarin de Csakán, de romantische blokfluit of de Barokhobo centraal staan. En concerten met het Stabat Mater van Pergolesi met saxofoons en/of een smeltkroes van oude middeleeuwse klanken.

Kortom, genoeg te beleven en te beluisteren tijdens deze concerten komend seizoen. Bestel wel van tevoren uw kaarten; in verband met de Corona-maatregelen is er beperkt plaats en vol = vol.

Voor alle concerten gelden dezelfde prijzen. In de voorverkoop via de website betaalt u voor een concert € 22,50 en aan de kassa op locatie is dat € 25,-. U kunt bij de kassa pinnen of contant afrekenen. Voor Studenten/CJP geldt een korting en betaalt u € 15,- Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Om al deze concerten financieel mogelijk te maken in deze periode van Corona-maatregelen is er een CrowdFunding gestart. Met uw bijdrage kunnen de te verwachte tekorten worden beperkt en kunnen de concerten doorgaan.

Meer informatie over de concerten, de concertlocatie, de kaartverkoop en de Crowdfunding actie vindt u op bussloo.ingoedehanden.management