Een theatraal bacchanaal waar je als bezoeker getuige bent van een bijeenkomst van de Noorse godenfamilie die niet zo harmonieus en respectvol verloopt als verwacht mag worden. Een avondvullende theaterbeleving omlijst met live-muziek en dranken en hapjes verzorgd door DAVO.Voor de kaartverkoop en meer informatie kan je terecht op www.loki-deventer.nl of bij MIMIK Deventer.

LOKI  

LOKI vertelt het verhaal van de Noorse god Loki, bloedbroeder van Odin en als god van de chaos en tweestrijd berucht als onruststoker. Het verhaal neemt je mee naar het moment dat Aegir, god van de oceaan, de goden bijeenroept voor een feestmaal. Wanneer Loki aankomt op het feest, wordt hem duidelijk dat hij persona non grata is. En dan steekt hij van wal. 

Theater Gajes 

Theater Gajes is een Deventer theatergezelschap dat imponerende buitentheaterproducties ontwikkelt en uitvoert. Haar voorstellingen in binnen- en buitenland doen een beroep op de verbeeldingskracht van haar bezoekers en brengen maatschappelijke vraagstukken naar de oppervlakte. Gajes mengt inhoud met spektakel en gaat daarbij de confrontatie met het publiek niet uit de weg. Het is de eerste keer dat het gezelschap locatievoorstelling maakt.