De fietsroutes gaan langs de Schipbeek bij Bathmen, naar Gorssel, Averlo, Diepenveen en ook Wilp wordt aangedaan. De fietsroutes zijn elk tussen de 20 en 25 km en brengen de deelnemers langs water, weilanden, bossen en dieren. De wandelroutes gaan over de Bannink en de woonwijken rondom De Kuip en zijn zo’n 6 km.

De routes zijn op dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus afhalen in De Kuip. Dit kan van 18.30 tot 19.30 uur. De kosten per deelnemers zijn € 3,00 inclusief consumptie in of buiten bij De Kuip en kan aan de bar betaald worden (liefst via pin). Vanaf 17 augustus is De Kuip weer volgens reguliere openingstijden geopend. 

Fietstocht Trots op Colmschate

Op zondagmiddag 13 september 2020 organiseert De Kuip samen met Joop Harmsen en Jumbo Hans Kok een fietstocht. Al weken kunnen klanten van de Jumbo op Winkelcentrum Colmschate plaatjes sparen voor het boek Trots op Colmschate. Rondom dit boek is nu een extra fietstocht uitgezet van zo’n 28 km. Na afloop is er voor de deelnemers de mogelijkheid om nog plaatjes te ruilen tijdens de ruilmiddag. Hiervoor is aanmelden noodzakelijk via de site.