Deventer Marketing

Voor de Stichting Deventer Marketing is Carlijn Leenders directeur-bestuurder. Carlijn Leenders werkt al geruime tijd als adviseur voor de VVV Deventer, en zal per 1 juli 2019 voor 28 uur per week in dienst treden. Zij zal samen met de huidige werknemers van VVV Deventer en een nog aan te stellen tweede city-marketeer, het nieuwe merk – Deventer lokaal, regionaal, landelijk en internationaal promoten. Er worden momenteel kandidaten benaderd  om zitting te nemen in de nieuwe Raad van Toezicht van de Stichting Deventer Marketing.

 

dEVENTer

Voor de Stichting dEVENTer zal het managementteam bestaan uit Anjo de Bont, nu al lid van het management- team van het Evenementenbureau VVV Deventer en Erik- Jan Post, nu nog directeur van de Stichting Theater- schip. Erik-Jan Post zal per 1 sept 2019 in dienst treden als directeur-bestuurder. In het nieuwe managementteam zullen zij onderlingtaken verdelen met betrekking tot zakelijke leiding, personeelszaken, programmering, participatie en inclusiviteit, duurzaamheid en productie. De huidige medewerkers van het Evenementenbureau VVV Deventer zullen samen met Erik-Jan Post en Anjo de Bont met nieuwe energie en ambities blijven werken aan ‘Deventer evenementengemeente!’ 

Het bestuur van de VVV Deventer heeft er nadrukkelijk voor gekozen om de werkwijze en de omvang van het huidige managementteam voort te zetten. Er worden momenteel kandidaten benaderd om zitting te nemen in de nieuwe Raad van Toezicht van de Stichting dEVENTer.