Presentatoren Rob de Jong en Erik van Luttikhuizen nemen in deze aflevering plaats aan de tafel met in ieder geval, terug van weggeweest, spits Sam Hendriks. Naast hem twee andere tafelgasten waaronder weer een betrokken en oprechte supporter en RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing. De 45 minuten durende show is opgenomen in één van de lounges op het stadionterrein.

Serie

Deze aflevering is een begin van een reeks van 15 uitzendingen. Na iedere thuiswedstrijd wil organisator Club Kippenhok de maandag erop om 19.00 uur een talkshow aanbieden. In deze ongewisse coronatijd is dat een mooi streven maar maakt dat ze ook een voorbehoud moeten maken.

Café 1902 TV

Naast de kijkersvraag is er het nieuwe vaste item ‘Gevleugelde Woorden’, waarin een jeugdspeler wordt uitgelicht. Vanaf uitzending twee is er ook het vaste item ‘de Schatkamer’ waar,  samen met een oud-speler, de historie ingedoken wordt. Die uitzending is de eerste van in totaal zes uitzendingen op verschillende locaties. Go Ahead Eagles is meer dan Deventer en daarom trekt Café 1902 TV er graag op uit naar de supporters toe.

Deventer Radio en Televisie zendt op dinsdag 6 oktober de eerste aflevering uit om 19:00 uur. Dit gebeurd op televisie, Youtube en Facebook. De uitzending start om 19:00. De uitzending op het Youtube-kanaal van Café 1902 TV is op maandag 5 oktober om 19:00 uur.