Het stemt mij zeer blij dat Niels zich beschikbaar heeft gesteld om leiding te gaan geven aan het ‘kindje’ dat wij samen opgevoed hebben. De vacante positie van secretaris, die Niels achter laat, wordt ingevuld door Marco Bolt. Marco was al vrijwilliger bij de stichting en zal het bestuur weer compleet maken”, aldus scheidend voorzitter Ron Vloedgraven. “Het was voor mij een grote eer om de rol van de eerste voorzitter van Stichting Veteranen Deventer op mij te mogen nemen. Toen ik voor het eerst met Niels, Saskia, en Wouter om tafel ging zitten, was er nog helemaal niets behalve een zeer actieve Facebookpagina. Alle randvoorwaarden voor een volwaardige stichting moesten nog ingevuld worden. Met deze bestuursleden van het eerste uur, later aangevuld met Sabine en Robert, hebben we een geweldig team. Hoogtepunten en uitdagingen zijn er genoeg om op te noemen.”

Via deze weg  feliciteer ik Niels en Marco met hun aanstellingen en wens ik ze veel succes. Het is voor mij zeker geen vaarwel maar graag tot ziens bij de volgende evenementen of Veteranencafés van Stichting Veteranen Deventer,” aldus scheidend voorzitter Ron Vloedgraven.