Paul de Kuyper pakte het Deventer punt door zijn enkelspel te winnen. Amanda Foss dwong in haar single een derde en beslissende game af en hetzelfde deden de Deventenaren in het mannendubbel en het eerste gemengd dubbel. In die partijen trok Smashing uiteindelijk toch aan het langste eind.
In Drachten deelde IJsselstad 2, uitkomend in de vierde divisie, de punten met de plaatselijke badmintonclub. De Deventenaren wonnen het vrouwendubbel, het eerste vrouwenenkel, het tweede mannenenkel en de eerste mix. IJsselstad kwam dicht bij de overwinning. Het eerste mannenenkel werd pas diep in de verlenging van de derde game in Drachtens voordeel beslist.

In de zesde divise verstevigde IJsselstad 3 de leidende positie. In Oldenzaal werd BV Icarus met 7-1 aan de zegekar gebonden. De Deventer badmintonners moesten alleen het eerste vrouwenenkel aan de thuisploeg laten. Twee andere enkelspelen werden pas in de verlenging van de derde game beslist.

Paul de Kuyper

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club, wil jij jouw club ook in de schijnwerpers. Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten het op hét sportplatform van Deventer.

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher