Op zondagmorgen 10 september zijn alle patiënten in het Deventer Ziekenhuis verrast met een kort bezoekje van een vrijwilliger van de Zonnebloem. Voor de kinderen was er een presentje en voor de volwassenen een plantje, een aandachtskaartje en een tekening gemaakt door kinderen van de drie basisscholen uit Bathmen, OBS De Dorpsschool, OBS De Rythmen en Basisschool Looschool.  Dit alles is mogelijk gemaakt met de inzet van ruim 30 vrijwilligers en Kwekerij “De Snipperling” uit Deventer.  

Daarnaast hebben alle afdelingen in de afgelopen week de bij haar bekende zieken thuis bezocht en een attentie met aandachts-kaart gegeven.  De reacties van de mensen thuis en in het ziekenhuis op deze blijk van aandacht en medeleven is telkens weer hartverwarmend.  

 Over de Zonnebloem 

Bij de Zonnebloem draait het om mensen.  Alles op alles wordt gezet om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zowel jong als oud. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten.  En dat geldt ook voor onze vrijwilligers. Samen laten ze elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt! 

Vindt u dit ook zo’n leuk initiatief?  Wilt u iets betekenen voor uw medemens?  Heeft u een uurtje vrij per week hiervoor? Bent of kent u iemand die ook vrijwilliger zou willen worden? Laat het ons weten! 

Wilt u in de toekomst ook in aanmerking komen voor de activiteiten of huisbezoeken van de Zonnebloem?  Tel.: 06-58 76 64 45 (www.zonnebloem.nl/deventer)