Alle Partou-vestigingen in Deventer hebben er samen met de kinderen een bijzondere voorleesweek van gemaakt. In het kader van de Nationale voorleesdagen zijn de kinderen tijdens het voorleesontbijt voorgelezen uit het prentenboek van 2018 ‘Ssst! De tijger slaapt’.

Tijdens een heerlijk ontbijt werden de kinderen voorgelezen. De gele Verhalenbus van de bibliotheek heeft een bezoek gebracht aan de kinderen. Ook zijn alle mama’s, papa’s, opa’s en oma’s uitgenodigd om de kinderen te komen voorlezen. Dat vonden de (groot) ouders en kinderen fantastisch en genoten daar enorm van.

Een aantal kinderen van de bovenbouw van EDMS Montessori Oudaenstraat heeft laten zien dat zij wel weten wat voorlezen is. Zij hebben de peuters van de Partou-vestiging aan de Oudaenstraat voorgelezen. Zij kijken dan ook terug op een leerzame en gezellige week.

Over Partou

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.