Naast een nieuwe locatie kondigt de organisatie ook de datum aan voor de start van de ticketverkoop. Vanaf  donderdag 14 maart 2019 zijn er goedkopere earlybird tickets verkrijgbaar voor het evenement dat vorig jaar volledig uitverkocht.

Het Deventer Stadsfestival werd de eerste jaren georganiseerd in het Rijsterborgherpark. ‘’Een prachtige en sfeervolle locatie’’, zo vertelt festivaldirecteur Maurice Endeman. ‘’Echter zijn wij met 10.000 bezoekers afgelopen jaar uit ons jasje gegroeid. Om het monumentale park te ontzien en veiligheid van onze bezoekers te kunnen blijven waarborgen, is in samenspraak met de gemeente Deventer gekozen om uit te wijken naar de evenementenlocatie aan de Roland Holstlaan. Een plek die uiterst geschikt is voor ons evenement, en waar wij ook flink in zullen investeren om het om te toveren tot sfeervol festivalterrein’’.

Tickets voor het Deventer Stadsfestival zijn vanaf 14 maart beschikbaar via deventerstadsfestival.nl en alle Primera winkels in Nederland. Er zijn 2.000 zogenoemde ‘earlybird’ kaarten beschikbaar voor €19,- per stuk. Nieuw dit jaar zijn de jeugdtickets, beschikbaar voor jeugd tot en met 17 jaar voor slechts €12,50. Kinderen onder de 1.40 meter hebben net als afgelopen jaren geheel gratis toegang.