“Met deze Award tonen we met name onze waardering voor de slimme manier waarop Multicopy Deventer Web-to-Print voor haar klanten inzet. Jeanette Temminck laat zien dat Web-to-Print veel meer is dan het bieden van handige oplossingen om online je huisstijl te bewaken en tegelijkertijd te bestellen. Samen met haar team gebruikt ze de voordelen van het systeem maximaal door de betreffende klanten het beheer te geven over al hun communicatiemiddelen. Daarmee krijgen zij inzicht in gebruik, voorraden en kosten. Multicopy Deventer biedt hun klanten daarmee meer efficiency en de mogelijkheid tot kostenbeheersing.” Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe. 

Ondernemer Jeanette Temminck: “Wij willen onze klanten het beste bieden. Daar hoort ook goed beheer bij. Zo kan – exact binnen de huisstijl – drukwerk door de gebruiker worden veranderd. Handig voor visitekaartjes, maar ook voor prijslijsten, syllabi, handleidingen, direct mailings en zoveel meer. Met een enkele druk op de knop kan het dan worden besteld. Dat scheelt veel irritatie, tijd en vooral ook kosten voor de gebruiker. Maar daarnaast geeft het systeem veel informatie waarmee communicatieprocessen kunnen worden verbeterd.” 

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Web-to-Print communicatiemanagementsystemen bijvoorbeeld. Maar ook gevel- en autoreclame, billboards, direct mailings, apps, websites, e-mailings, promotionele artikelen en meer.  

Multicopy The Communication Company is al bijna 50 jaar de communicatieondersteuner van ruim 50.000 bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 60 vestigingen in Nederland maakt Multicopy deel uit van Franchise Services Europe dat op haar plaats weer onderdeel uitmaakt van Franchise Services, Inc. Franchise Services is de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van grafische communicatieoplossingen.