Zo is men recent gestart met een jeugdorkest – onder de voorlopige naam de “YoungBand” – waarmee zde leerlingen meer gaan betrekken bij het More Music Orkest. Een jonge, swingende band, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek speelt.  

Rabo Club Support actie  

Uiteraard wil men de jeugd voorzien van goede instrumenten en daar zijn de nodige financiële middelen voor nodig. Daarom doet het More Music Orkest mee aan de Rabo ClubSupport actie – www.rabobank.nl/clubsupport – waarmee de Rabobank financiële ondersteuning biedt aan clubs en verenigingen.  

Het More Music Orkest wil met het resultaat van de Rabo ClubSupport actie vooral gitaren, trompetten en een elektrische piano aanschaffen.  

Stem op het More Music Orkest  

Heeft u een rekening bij de Rabobank? Dan kunt u helpen deze droom te realiseren door op het More Music Orkest te stemmen. Hoe gaat dat in zijn werk? (zie ook www.rabobank.nl/clubsupport)  

  1. Log in bij de Rabo met de app of rechtstreeks op deRabo website 
  2. Ga via de knop ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport‘. 
  3. Druk op ‘Breng je stem uit” om vervolgens naar de deelnemers te gaan. 
  4. Kies het More Music Orkest 
  5. Verdeel vijf stemmen over de door u gekozen clubs of verenigingen. 
  6. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem te bevestigen. 

U kunt stemmen t/m zondag 25 oktober. Vooral namens de jeugd van het More Music Orkest, hartelijk dank voor uw ondersteuning. Voor updates, zie de website www.moremusicorkest.nl en de Facebook pagina van het “More Music Orkest. Voor meer informatie Willem Poterman – 06 1203 5376