Mieke Akkermans kijkt ernaar uit om vanaf 1 mei te starten in haar nieuwe functie bij KonnecteD. “Vanuit mijn persoonlijkheid en drijfveren wil ik niet anders dan met hart en ziel werken voor een sociaal-maatschappelijk bedrijf. Bij KonnecteD komt voor mij veel samen: mooie mensen die samen werken aan een inclusieve maatschappij. En dat biedt veel kansen, zowel voor KonnecteD als voor de samenleving en de partners in Olst-Wijhe en Deventer.”

In haar eerste maand wil Akkermans vooral graag heel veel mensen leren kennen. “Ik verheug me op ontmoetingen waaruit ik veel inspiratie wil halen om de toekomst mee vorm te kunnen geven. Vanuit de stevige basis en prachtige historie, omringd door inspirerende partners en aandeelhouders, bouwen aan innovatie en vernieuwing: ik voel me echt een geluksvogel dat ik daar een bijdrage aan mag leveren,” aldus Akkermans.

Ontmoet Mieke Akkermans op 1 of 3 mei vanaf 16.00 tot 19.00 uur tijdens de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ in de Stadsetalage (Stadskantoor Deventer). Kijk voor meer informatie over deze bijeenkomsten en tentoonstelling op www.konnected.nl.