Afgelopen zaterdag kon het publiek voor het eerst sinds 28 april een wedstrijd van Go Ahead Eagles komen bekijken. Destijds was het FC Den Bosch als tegenstander, nu Terwolde. Met een tienklapper op Sportcomplex De Woldermarck kon John Stegeman over het algemeen niet ontevreden zijn over de eerste wedstrijd. Voor Mario Stefel was het zijn enige wedstrijd in het rood-geel. De Oostenrijker werd bedankt voor zijn stage en komt verder niet voor in de plannen van Stegeman. Robert Kristo mag daarentegen nog wat langer blijven. Door het vertrek van Sam Hendriks en de disciplinaire schorsing van Givan Werkhoven is de spitspositie vacant. Kristo krijgt een langer de kans om zich te bewijzen als centrumspits. Naast Kristo zingen ook de namen van Michiel Hemmen, Robert Muhren en Martijn Barto rond in Terwolde.

De kans is morgen aanwezig dat er andere keeper op doel staat. Filip Bednarek traint mee bij Kowet. De Poolse doelman stond de afgelopen seizoenen onder de lat bij De Graafschap en houdt zijn conditie op peil bij Go Ahead Eagles. Zijn broer kwam trouwens uit op het WK voor Polen en wist in het duel met Japan zelfs te scoren.

Ook morgenavond zal John Stegeman flink gaan rouleren. Om iedere speler een eerlijke kans te geven zal er naar aller waarschijnlijkheid morgen weer gespeeld gaan worden met twee verschillende elftallen.

Bij Voorwaarts zal Can Bayraktar waarschijnlijk de spitspositie invullen. Kennen we hem nog? De Turkse spits speelde op een blauwe maandag in het rood en geel van de beloften. Bayraktar komt over van Turkse Kracht.

Dinsdagavond ontvangt Voorwaarts dus op De Laene om 19.00 uur Go Ahead Eagles.

Milan Keskin