Nee, traditiegetrouw heeft Go Ahead Eagles weinig te duchten van Terwolde. Misschien weet Terwolde aankomende zaterdag dan toch een resultaat neer te zetten. De Gelderlanders zullen met een heus streekteam voor de dag komen. Maar liefst elf spelers van regionale clubs, waaronder van Activia, zullen eenmaal de clubkleuren van Terwolde hoog proberen te houden. Misschien dat de vijfdeklasser hiermee meer kans van slagen heeft.

Voor Go Ahead Eagles en John Stegeman is deze wedstrijd een uitgelezen kans om te kijken hoe de spelers er na de vakantie en de eerste trainingsweek voorstaan. De verwachting is dat Stegeman twee verschillende elftallen het veld gaat in sturen. Met hierbij de twee proefspelers uit Duitsland en Oostenrijk. Zij zullen deze wedstrijd gaan gebruiken om de trainer toch nog te overtuigen. Na dit weekend zullen Kristo en Stefel waarschijnlijk terugkeren.

Om 19.00 uur zal de bal gaan rollen op De Woldermarck voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De grote vraag is Terwolde het gaat lukken om een doelpunt te maken. Voor het laatste Terwoldse doelpunt moeten we terug naar 2014. Het eindigde weliswaar in 1-18. De grote man die dag was Alex Schalk met vijf doelpunten.

 

Milan Keskin