Magisch wordt ook de sfeer in en om de kerk. Naast een sfeervol verlichte kerk, zal ook de 15 meter lange kaarsenwand zorgen voor een hartverwarmende sfeer. Bezoekers kunnen, net als vorig jaar tijdens de Passion Deventer, zelf een kaarsenzak plaatsen al dan niet voorzien van een eigen tekst.

De organisatie maakt bekend dat het nummer Magic van O’g3ne vertolkt zal worden tijdens de drie uitvoeringen en wordt gezongen door Marianne van Os, Michelle Blijerveld en Esther van der Weele. Zij deden ook eerder mee in het koor van The Passion Deventer, maar nu dus als solist. Daarnaast doen mee: Mandy Rotgans, zij schitterde tevens als solist in The Passion Deventer met een prachtig opera nummer, en ook de professionele zangeres Alice Wessels was hierin eerder solo te horen. Nieuw zijn de heren solisten Arjan Stalenburg, Marco Mensink en Bernard Zwiers. “Zij maken het muzikale plaatje compleet. Al hun gevoel stoppen ze erin, en dat is te horen!”, aldus de organisatie.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kijk op www.stichtingpassieproducties.nl voor meer informatie en het bestellen van kaarten.