De Dalfsenaar is bezig aan zijn eerste jaar als prof, hij speelde afgelopen seizoen nog derde klasse bij de SV in zijn geboorteplaats Dalfsen. Dit seizoen kent een bliksemstart voor de jonge spits. In de voorbereiding baarde hij al opzien door eenvoudig mee te kunnen met het niveau.

NEUSJE VOOR DE GOAL
De goede lijn zette hij voort in de competitieduels waarbij de 20-jarige inviel. In twee van de drie duels scoorde hij onmiddelijk en toont duidelijk een neusje voor de goal te hebben door zijn gevaarlijke loopacties. In Maastricht scoorde Pouwels, afgelopen vrijdag, de winnende als invaller.

INTERVIEW
Maarten Pouwels sloot dit seizoen aan bij de selectie als amateurspeler, maar de progressie is dermate dat de technische staf hem direct na afloop in Maastricht een tweejarige verbintenis aanbood. De eerste reactie van de dolgelukkige Pouwels hoort u via onderstaande link:

LINK INTERVIEW MAARTEN POUWELS NA AFLOOP MVV vs. GO AHEAD EAGLES

CONTRACT DEKKER ONTBONDEN
De club was druk rondom het uitduel tegen MVV. Vlak voor die wedstrijd maakten zij bekend dat het contract met de 21-jarige Deventenaar, met wederzijds goedvinden, per direct is ontbonden.

ZIJSPOOR
De 21-jarige Thijs Dekker had nog een contract dat hem tot volgend zomer aan de club verbond. De technische staf en het bestuur deelde de middenvelder mede dat er weinig speeltijd zou zijn voor hem. Dekker speelde vorig seizoen negen maal in het rood-geel, maar belandde in de voorbereiding op een zijspoor binnen de selectie van John Stegeman.