DCC is blij met donateurs en sponsors. In 5 jaar hebben ze meer dan 100 (!) culturele projecten in Deventer gesteund. Daardoor leveren ze substantiële bijdrage aan het culturele klimaat en de diversiteit in deze prachtige stad. Kleine initiatieven van talentvolle mensen geven een stad zoveel extra kleur, maar zijn vaak om financiële redenen moeilijk te realiseren. Daarom viert DCC een feestje met hen en met de mensen die ze ondersteund hebben in De Hip: een verrassend cultureel programma. Met o.a. optredens van stadsdichter Wibo Kosters, jonge muzikanten, Vocal Group Notes, Jos Paardekooper, Johanneke ter Steege, kunstenaar Ronald de Ceuster, zangeres Vera Bon en een presentatie van documentairemaker Sharon Kromotaroeno. 

DCC Aanmoedigingsprijs  

Deze prijs wordt eens in de twee jaar door Kunstcircuit uitgereikt met het doel jonge veelbelovende (amateur-) kunstenaars een extra stimulans te geven. De uitreiking start om 17.20 uur. Dit jaar zijn documentairemaker Sharon Kromotaroeno en Vera Bon, zangeres en muzikant genomineerd. De Deventer Cultuur Club stelt de geldprijs van € 2.000,00 ter beschikking.  

Iedereen is van harte welkom. Donateurs, cultuurliefhebbers, cultuurinstellingen en -organisaties, de gemeenteraad van Deventer en natuurlijk ook potentiële donateurs.  

Zondag 26 mei van 16:00 uur tot 19:00 uur,  De Hip