Om er dit jaar werkelijk een groots feest van te maken is er een speciale crowdfundactie opgezet. De enorme support -van bedrijven tot vele particulieren- die dat heeft opgeleverd maakt het mogelijk dit jaar een extra groot feest te organiseren. Verspreid over maar liefst 3 speciale 5 Jaar LOS-podia is een uitgebreid programma samengesteld waar een ieder aan zijn/haar trekken kan komen.  

Geniet bijvoorbeeld van de  blazerssectie van De Baron in DOK H2O of luister naar legendarische performances van Peter Zegveld in de Perifeer of de concerten voor één persoon van Eva van Pelt.

In de garage van Bella Macchina ga je los bij de pikante elektro-pop show van O, Kutjes en bij KunstGoud is de illustere Groene Man op visite. Of ga op expeditie met geluidskunstenaar Jeroen Diepenmaat, bezoek de voorstellingen van het Theaterschip of volg een van de vele workshops en zorg dat je het extra grote eindfeest bij PIKNIK niet mist. PIKNIK? Jawel, speciaal voor LOS 5 jaar opent PIKNIK nog eenmaal de luifels, bouwt het mindblowing Conjunto Papa Upa daar een tropisch feestje voor het 5 jarig jubileum en sluiten SgtFriendly & Lefi de dag waardig af!  

Kijk voor het volledige programma op de website van het Havenkwartier.