Luisella Lai

Zij is artiest en artistiek leider van ToiToiToi. Ook heeft zij de speelfilm ‘Anders Bekeken’ gemaakt met haar theatergroep voor mensen met een beperking. Wij gaan haar vragen over hoe zij nu haar theatergroep lesgeeft en wat zij gaat doen in deze tijd als artiest.

Tactus Advieslijn

Ook gaan wij Gijs van Houwelingen spreken over de Tactus Advieslijn, die nu extra ondersteuning biedt aan cliënten, naasten en zorgprofessionals.

Eagles Challenge

Tijdens de uitzending spreken wij ook met Jip Ellenbroek. Hij is trainer van de Go Ahead Eagles onder de 13. Hij gaat ons vertellen over het initiatief Eagles Challenge, een challenge om aan je voetbaltechniek te werken en te laten zien welke voetbal skills jij in huis hebt.

Allen tegen eenzaamheid

Everhard Gerritsen is Directeur en mede-eigenaar van Morgo Folietechniek uit Zutphen. Hij gaat ons vertellen over de tussenstand van het ‘Allen tegen eenzaamheid’ initiatief.

Introductieconcerten

Bauke Reitsma is Deventers stadsbeiaardier. Hij geeft op 8 april een concert in Bathmen om 16.00 uur en op 10 april in Deventer om 12.30. Dit als onderdeel van de matteus passion. Hij zal ons hier tijdens de uitzending meer over vertellen.

De livestream is te volgen via ons YouTube kanaal, en via onze radio- en televisiezender.