Gisteren mochten Chris Fredriks, Muriël Meijer en Lasse Hiddink meedoen aan een heel bijzonder Nederlands Kampioenschap. De beste 12 clubs van Nederland mochten strijden om het Nederlands Kampioenschap Clubs! Ze deden mee met hun club: de Deventerse IJsclub. Het was een lange dag met eerst de junioren en later op de dag de senioren.

Bij de junioren mocht Chris een 500 meter rijden en Lasse een 1500 meter. Helaas voor Chris was de scheidsrechter erg streng en resulteerde zijn afstand deze middag in een diskwalificatie. Lasse liet een keurige 1500 meter zien, vlakbij zijn persoonlijke record.

Bij de senioren stond Muriël aan de start bij de 3000 meter. Een prima rit, maar altijd ruimte voor verbetering. Helaas zat het de Deventerse IJsclub niet allemaal mee en vielen ze niet in de prijzen.

Wel hebben ze genoten: “Al met al was het een leuk initiatief om amateurs en professionals van de club samen te zien strijden om de titel.”

Muriël Meijer

Ben jij aanwezig bij een wedstrijd van jouw club en wil jij jouw club ook in de schijnwerpers? Stuur ons dan tips, of een compleet verslag. Wij plaatsten dit op hét sportplatform van Deventer.

Klik hier voor meer info over de functie clubwatcher