Hierdoor was trainer Bart Jan Slief genoodzaakt om wat te improviseren, waarbij met name de keus voor jongeling Nick van de Linde als laatste man verrassend goed uitpakte, die speelde een dijk van een wedstrijd op deze positie, zoals de gehele achterhoede met alleen maar spelers van 19,20 jaar, incl. keeper vanmiddag goed voor de dag kwam en zelfs de A junioren Julien Vroklage zijn debuut in de hoofdmacht mocht maken.

 

Voetballend deden beide ploegen bijzonder weinig voor elkaar onder vanmiddag, probeerden ook beiden om er een leuke en vooral sportieve pot van te maken wat ook aardig lukte. Beide ploegen hadden met name moeite om openingen te vinden in de hechte defensies, pal voor rust was SDOL er het dichts bij toen CCW goed weg kwam met een inzet die op de lat eindigde. Na de rust het zelfde spelbeeld, echter nu was het CCW wat de grootste mogelijkheden kreeg, eerst was het Job Bruntink die zich zelf goed vrij speelde maar in kansrijke positie helaas niet de juiste keuze maakte en vlak voor tijd kreeg Bart Keurhorst nog een mooie mogelijkheid maar had net iets te lang tijd nodig om goed uit te kunnen halen. tussen door kreeg SDOL nog één goede mogelijkheid toen hun spits alleen op Joris afging maar deze met uitstekend ingrijpen van Koen ter Riele het scoren kon worden belet, en zodoende de wedstrijd eindigde zoals het begon en CCW aan alle doelstellingen had voldaan.

Volgende week de laatste competitie wedstrijd uit tegen Go Ahead, hier zorgen om geen onnodige kaarten en blessures op te lopen om op 2 juni met een fit en compleet team aan te kunnen treden tegen Nieuw Heeten om te proberen promotie af te dingen naar de vierde klas. Waar deze wedstrijd gespeeld zal gaan worden zal komende tijd duidelijk moeten worden