Al in zijn studietijd begon hij met het ontwikkelen van zijn internationale ‘straatschets’ techniek, waarvoor nu veel belangstelling is, ook bij de jeugd. Hij wordt door velen gezien als één van de bekendste kunstenaars uit het Caribisch gebied.
GN (gustavenouel.exto.nl) deelt graag zijn expertise, ervaring en ‘artistieke geheimen’ met jongere gemotiveerde collega’s en anderen, op alle niveau’s.
Naast de workshops in zijn Deventer atelier is GN de komende weken druk…

In Deventer gaat vanaf begin februari op de woensdagavond de cursus ‘straatschetsen’ van start voor alle niveau’s en op dinsdagavond de cursus ‘portretschilderen’ voor gevorderden. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij voor beide cursussen in Kunstcircuit (kunstcircuit.nl), Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer, tel. 0570 665084 

Tenslotte heeft GN een unieke verjaardagskalender uitgegeven in verband met 1250 jaar Deventer, met zijn ‘straatschilderijen’ geïnspireerd door Deventer.
Deze verjaardagskalender is tot stand gekomen met Een Reklameburo (www.reklameburo.nl) uit Deventer en is o.a. verkrijgbaar bij de VVV en Bruna.