Deze bijzondere expositie is tot half september in Foodock te zien. Na de officiële opening voor genodigden, is de tentoonstelling te bezichtigen voor belangstellenden, tijdens de openingtijden van Fooddock.

Magda Sieckmeijer is één van de 13 deelnemers van de dagbesteding die haar werk in het Fooddock exposeert. Magda komt vanaf 2018 bij InteraktContour omdat zij ondersteuning nodig heeft in het omgaan met hersenletsel dat haar is overkomen. Als gevolg van haar hersenletsel heeft ze afasie waardoor zij niet meer kan spreken en schrijven. Ze communiceert met gebaren, geluiden, aanwijzen en haar iPad.

Bij de Dagbesteding van InteraktContour komen mensen die als gevolg van een beroerte, ziekte, ongeluk of hersentumor blijvend hersenletsel hebben. Werkstukken maken helpt deelnemers om persoonlijke doelen te realiseren en werkt ook ontspannend. Zij ontwikkelen en onderhouden zo vaardigheden op motorisch, technisch en sociaal gebied. Daarnaast is kunst maken voor hen een manier om opnieuw invulling te geven aan hun leven, dat door het hersenletsel vaak ingrijpend veranderd is.

Op de foto: Magda Sieckmeijer met een door haar gemaakte fruitschaal voor aan de muur, gemaakt van isolatieschuim.