Koploper worden is eenvoudiger dan koploper blijven weet ABS nu. Voor de tweede achtereenvolgende keer verliest het in eigen huis waardoor Markelo op doelsaldo nu nummer één is in de 4e klasse G.

Na vier achtereenvolgende overwinningen stond de Bathmense trots aan de kop, echter in de laatste twee thuisduels bleek het toch wankel. Twee weken terug verloor het thuis van het redelijk sterke Broeland waarna het vorige week in Haarle toch weer een diepunter binnenharkte.

Echter vandaag, tegen laagvlieger Nieuw-Heeten, kon het geen vuist maken en ging het verrassend onderuit met 0-1, de enige treffer kwam op naam van Joost Kemper.

Alle teams hebben na vandaag zeven duels gespeeld en ABS staat dus tweede, Lettele vierde en Diepenveen zesde. DSC staat op slechts drie punten van koploper Markelo. DAVO haalde vandaag ook in, kon een klim maken in de ranglijst bij een overwinning.

Echter verloor DAVO op de Rielerenk kansloos van Broekland met 2-5 waardoor de blauwhemden zakken naar plek 10, twee puntjes boven buurman De Gazelle dat voorlaatste staat met 6 punten.