Deze tentoonstelling toont persoonlijke portretten over werkgeluk, een reis door de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland en kleurrijke kunstwerken met perspectief en is georganiseerd door KonnecteD.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en is een wervelende reis langs personen vol kleur. Twaalf betrokkenen bij KonnecteD delen hun werkgeluk tijdens de tentoonstelling. Van wethouder tot medewerker en van partner tot statushouder. Hun verhalen zijn persoonlijk, aangrijpend en herkenbaar. Daarnaast vindt hier de presentatie van het jaarverslag 2017 van KonnecteD plaats.

De tentoonstelling vindt plaats in de Stadsetalage in het Stadhuis aan de Grote Kerkhof 1 en is op maandag t/m woensdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het gehele weekend van 11.00 tot 17.00 uur. De productie van de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ is in handen van KonnecteD in samenwerking met Deventer Verhaal, Cedris, Kunstcongres met perspectief en de gemeente Deventer.