Deelnemer René vertelt enthousiast over het beweegprogramma: “Wat kan Oldstars mij brengen? Nieuwgierig nam ik deel aan de eerste bijeenkomst van Oldstars Walking Hockey. Het bleek een enerverende sessie. Kleine oefeningen met de focus op coördinatie (via Athletic Skills Model), goed voor lichaam en geest (mens sana in corpore sano), met als afsluiter een heerlijk potje hockey. Gecombineerd met zonnig weer een verademing”. 

Volgens coördinator Chantal Herms van Sportbedrijf Deventer blijf je bij Oldstars sociaal actief en kom je in beweging met diverse leuke laagdrempelige spel- en beweegvormen. De Oldstars activiteiten bestaan doorgaans uit een warming up en verschillende beweegvormen om aan de conditie, coördinatie en motoriek te werken. Daarna worden diverse (spel)activiteiten aangeboden. Ervaring is niet nodig; het niveau is zeer gevarieerd en wordt aangepast aan de deelnemers. 

Oldstars is geschikt voor vrouwen en mannen van 55 jaar en ouder en na afloop is er de gelegenheid om met de andere deelnemers gezellig een kopje koffie te drinken.

Aanmelden
Zin om ook weer om lekker te gaan bewegen en vooral ook de gezelligheid op te zoeken? Je kunt in Deventer elke maandagochtend in juni terecht bij de Deventer Hockey Vereniging (Colmschate – De Vijfhoek). Na de kick-off van 31 mei jongstleden bieden zij namelijk deze hele maand nog gratis kennismakingslessen aan. Kennismaken met Oldstars is vrijblijvend mogeljk. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.sportindeventer.nl/oldstars of bij Chantal Herms (06) 52 86 87 31. Bij deelname is het handig om sportieve kleding aan te trekken. Materialen worden door de verenigingen aangeboden.