Door de latere start van de competitie en de eveneens verlate transferdeadline is ook de presentatiegids van Kleuren van Juweel dit seizoen wat later verschenen dan gebruikelijk. Het gehalte aan rood-geel leesvoer is er daarentegen niet minder door. Zo is er in de presentatiegids onder meer een uitgebreid interview met Bas Kuipers te lezen, evenals een artikel over de onthulling van het standbeeld van Leo Halle naast het Home of Football-hek van De Adelaarshorst. Daarnaast licht Jan Willem van Dop toe wat er allemaal nog wél kan in Business-seizoen 2020/2021 en zijn uiteraard alle portretfoto’s van de eerste selectie en de selectiefoto’s van de zes jeugdteams terug te vinden in Kleuren van Juweel. 

Wil jij de (gratis) presentatiegids van Kleuren van Juweel graag ontvangen? Stuur dan uiterlijk zondag 8 november een mail met als onderwerp ‘Kleuren van Juweel’ naarsupporterszaken@ga-eagles.nl. Vergeet uiteraard niet om je naam en adresgegevens in je mail te vermelden. Kippenhok bekijkt dan vervolgens de mogelijkheden om de Kleuren van Juweel bij jou thuis af te leveren. 

De presentatiegids van Kleuren van Juweel is door supporters ook op doordeweekse dagen gratis af te halen bij de receptie van gebouw Larenstein en elke woensdag van 13:00 tot 17:00 uur in de Fanstore.