Je kon boeken kopen, schrijvers ontmoeten, je laten voorlezen of naar een mooie theatervoorstelling gaan kijken. De gelegenheid was ook aanwezig lekker te knutselen, een ijsje eten of je laten schminken.

Voorstellingen

De vriendelijke draak: Teun denkt dat hij alles weet van draken. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Maar eigenlijk heeft Teun nog nooit een echte draak gezien. Dan ontmoet hij een vriendelijke draak. Met lieve oogjes en een dunne nek. De draak blaast wat rook in Teuns gezicht, maar hij is niet gemeen. Hoe kan dat nou? Ook de draak twijfelt. Iedereen vindt hem een monster, omdat alle draken gemeen zijn. Maar hij is toch niet gemeen? En juist een vriendelijke draak? Is hij eigenlijk wel een draak?

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen: Een knallende familievoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. In De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen worden Andy en Terry gevraagd om een theaterstuk over hun enorme boomhut te maken. De twee gaan aan de slag, maar telkens gebeurt er weer iets wat hen afleidt. De voorstelling is even losgeslagen als het ontzettend populaire kinderboek waarop het gebaseerd is. Zo komen er op toneel onder andere vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla voorbij.