Het gecollecteerde bedrag wordt direct bij de totale opbrengst van de KIKA loop opgeteld; het bedrag dat uiteindelijk in totaal naar KIKA is overgemaakt. Daarnaast werden tijdens Colmpop vele tientallen KIKA beren verkocht. Die totale omzet (550,00 Euro) is rechtstreeks aan dit goede doel overgemaakt en wordt niet bij de totaalopbrengst van de loop opgeteld.

 

Inschrijven KIKA loop

Hou je van (hard)lopen en draag je dit goede doel een warm hart toe? Meld je dan aan als deelnemer. Jouw inschrijfgeld wordt volledig gedoneerd aan KIKA. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je te laten sponsoren door vrienden, collega’s, sportmaatjes of bijvoorbeeld buren. Je kunt er daardoor voor zorgen dat de opbrengst nog hoger wordt!  Je kunt je ook inschrijven als team, dus kun je de uitdaging ook juist aangaan op jouw werk of bij de sportvereniging. Lopen jullie het allemaal uit en halen jullie daarmee gelijk een mooi bedrag op?

Je kunt kiezen uit meerdere afstanden, daarnaast is er een kidsrun. De start en finish zijn in winkelcentrum Colmschate, tevens hoofdsponsor van dit event. De routes lopen deels door de omliggende wijken, maar bijvoorbeeld de 10 kilometer loop gaat langs de schipbeek en over het prachtige landgoed van de Bannink.  
Inschrijven voor deze loop kan op www.colmschatevoorkika.nl.