Onder de naam @DrtvSport heeft Deventer een uniek sportplatform ‘gebouwd’ waar alle sportverenigingen terecht kunnen met hun nieuws. Dagelijks krijgt hun Twitteraccounts tot bijna 46.000 hits en op Facebook ligt dat aantal bijna dubbel zo hoog. Daarmee krijgen alle sportverenigingen uit de gemeente Deventer een unieke kans tot optimale exposure.

Het platform, opgezet en gerund door vrijwilligers, heeft vandaag een unieke actie gelanceerd. Zo kan iedereen volgers bepalen welke finale wedstrijd er komende zondag live wordt uitgezonden op Facebook. Er zijn twee duels dit weekend, zo spelen IJsselstreek en Turkse Kracht.

Het duel met de meeste stemmen gaat bezocht worden door een @DrtvSport medewerker, die met zijn mobiele telefoon het duel gaat proberen vast te leggen op de eigen Facebook pagina.

Wilt u meestemmen? Die dat middels TWITTER of FACEBOOK. De poll duurt tot morgenmiddag, dan telt de redactie de aantallen bij elkaar op en plant het de reis richting Ugchelen of Apeldoorn. Wilt u ook uw sportnieuws op het @DrtvSport platform, stuur uw sportnieuws dan in via sport@deventerrtv.nl

De voorbeschouwingen van de play-off duels kunt u onderstaand nogmaals terug lezen>>
ZVV ’56 vs. IJsselstreek

Voorbeschouwing ZVV’56 1- IJsselstreek 1

Albatross vs. Turkse Kracht

“Als we 3e klasse blijven loop ik terug naar Deventer”