Ze zonden al heel lang hun eigen diensten uit via YouTube met kijkers van over de gehele wereld. Diverse nieuwe gasten bezochten de kerk de afgelopen jaren doordat ze kennis maakten met de gemoedelijke kerk via YouTube. Met de maatregelen om het risico van de verspreiding van het coronavirus te beperken zijn alle samenkomsten natuurlijk afgelast. Maar de live uitzendingen op zondagochtend gaan gewoon door. En dat is duidelijk te merken aan de kijkcijfers die iedere week weer stijgen.

De zondagochtend diensten gaan dus gewoon door, natuurlijk zonder publiek en met in acht name van de geldende RIVM richtlijnen. Af en toe toont een camera, gedurende de uitzending, de rijen met lege stoeltjes van de kerk welke gevestigd is aan de Koningin Julianastraat. Een ongewoon aangezicht, maar logisch in deze tijden.

De dienst van de Emmanuel Gemeente kan iedereen live volgen via het YouTube kanaal van De Emmanuel Gemeente vanaf 10:30 uur. Dus kijkt u mee via de livestream middels deze linkhttps://www.youtube.com/EmmanuelGemeente

Ook kunt u via deze YouTube pagina eerdere diensten terugkijken. Eventueel abonneert u zich gratis, zodat u een melding ontvangt wanneer de dienst aanvangt. Voor meer informatie over
de Emmanuel Gemeente kunt u ook naar hun FaceBook pagina of de officiële website van de kerk in Deventer.

Emmanuel Gemeente YouTube

Naast de stream en terugkijk optie op het eigen YouTube kanaal, zendt Deventer Televisie iedere zondagavond de dienst van dezelfde ochtend uit. Op TV begint deze integrale uitzending om 19:00 uur.