De kennismakingscursus is bedoeld voor jong en oud. De deelnemers werken onder deskundige begeleiding aan de zwem-, fiets- en loopconditie. Ook leren ze hoe de wissels tussen de verschillende onderdelen van de triathlon in zijn werk gaat.

Clinics

Voorafgaand aan de Triami Sprint Triathlon op 26 april zijn er een aantal clinics. In de clinics wordt onder andere een zwemtraining en hardlooptraining gegeven. De eerstvolgende datum voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar is op dinsdag 3 maart van 19.30 tot 20.00 uur. De avond begint met informatie over de cursus en aansluitend is er een zwemtraining in de Scheg.

Voor volwassenen is de eerstvolgende clinic op donderdag 27 februari. Van 19.30 tot 21.30 uur wordt er dan een zwemtraining gegeven.

Aanmelden voor de clinics kan door een mail te sturen naar secretaris@triami.nl.

26e editie van de Triami Triathlon

De Triathlon is op zondag 26 april in en rondom het Borgelerbad. Om 10.00 uur begint de wedstrijd voor atleten met een NTB-wedstrijdlicentie. Daarna starten de NTB-jeugd om 11.30 uur die in twee groepen zijn onderverdeeld; namelijk van 8 tot 12 jaar en van 12 tot 16 jaar. Direct daarna volgen de recreanten. De prijsuitreiking van de wedstrijd is rond 12.00 uur en de prijsuitreiking van de jeugd rond 13.00 uur.

Inschrijven kan via de website. Het inschrijven is inclusief deelname aan de Triathlon en cursussen.