Geen traditionele congreslocaties, maar unieke locaties zoals de Lebuïnuskerk, de Bergkerk, het Burgerweeshuis, Sociëteit de Hereeniging en nog veel meer bijzondere plekken. Geheel in stijl van het festival-thema ‘Innovatief Organiseren’ is men erin geslaagd een nieuw, binnen de geldende richtlijnen passend, concept te ontwikkelen. 
 
Vanwege beperktere capaciteit dan normaal is er nog een klein aantal tickets verkrijgbaar. Koop er dus snel 1 als je erbij wilt zijn. 
 
Coronaproof 
Bij locaties op loopafstand van elkaar, ingericht op de maatregelen van het RIVM. Met de op dat moment geldende maximaal aantal toegestane bezoekers. Zoals het er nu uitziet is dat vanaf 1 juli 100 personen (er doen ook kleinere locaties mee). Allemaal veilig op 1,5 meter. Wat gewoon blijft is dus een Kennisfestival op veel verschillende podia op verschillende locaties. Waar je de nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen kan vinden. Wij hebben er zin in. Hopelijk ben jij er bij. Met sprekers zoals Özcan Akyol, Kim Spinder, Mirjam Spitholt, Daan Roovers, Ed Nijpels, Kees Klomp, Kevin Blom, Martijn Aslander met band en Sticks…Maar er is nog veel meer. De site geeft altijd een compleet overzicht. 
 
Overdag 
Het Festival vindt dit jaar overdag plaats. Van 10 uur tot een uur of 18:00. Inclusief een lunchpakket plus muntjes te besteden bij de horeca die meedoet. Extra dit jaar: je krijgt als deelnemer een code, waarmee je alle presentaties van alle locaties op een later moment terug kan kijken. Je hoeft dus niks te missen. 
 
Minder plek dus wees er snel bij 
Er kunnen zoals gezegd minder mensen dan normaal bij zijn. Koop daarom snel hier één van de nog beschikbare tickets. Met een groep kan ook nog steeds. Er geldt dan een groepskorting.