In een erg vroeg stadium gaf de huidige Turkse Kracht trainer Coskun Karademir aan te stoppen aan het einde van dit seizoen Arend Koldenhof sprak met hem en dat interview is te beluisteren tussen 19:00 en 20:00 uur komende vrijdagavond.

Ook in die Sport Live uitzending is het interview te horen was Fons Assen had met voorzitter Marjolein Beumer van ‘De Eagles’, de lokale honk- en softbalvereniging. Drie opeenvolgende kampioenschappen zette de club wel op de kaart: “Enthousiasme speelde grote rol bij de drie kampioenschappen vooral bij de pupillen”.

SPORT LIVE
Sport Live is het actuele sportprogramma van DeventerRTV dat ieder duel van Go Ahead Eagles live verslaat. In de drie uur durende uitzending komen ook alle ‘andere’ sporten aan bod. Zo hoort u komende vrijdag bijvoorbeeld al het laatste actuele sportnieuws uit de Gemeente Deventer, aangevuld met bovengenoemde interviews.

Voor meer sportnieuws, kijk onze nieuwssite onder het kader sport, waar het sportplatform ruimte verschaft voor alle sportclubs uit Deventer. Nu al zijn er vele wedstrijdverslagen terug te lezen van het afgelopen sportweekend. Ook uw club op de site, mail gerust naar sport@deventerrtv.nl

Vrijdag meegenieten van het levendige verslag vanuit Almere?
Stem dan af op DeventerRTV dat alle duels van Go Ahead Eagles altijd live ‘verslaat’ vanuit de stadions. Via de bekende kabelfrequenties, via de ether op 107.3 of via de stream van Drtv of live vanaf de site via TuneIn of de site Radio via Internet  en Nederlandse Radio.nl. Stem af op RadioFm Online of OnlineRadioBox of LiveOnlineRadio .
(klik op één van de bovenstaande linkjes om online te luisteren)

Opties voldoende om, waar u ook bent, live de geluiden van Go Ahead Eagles mee te krijgen. Niet drie flitsjes in een saai radioprogramma, geen 10 Tweets per helft, maar al het Deventer sportnieuws, korte platen en heel veel live verslag vanuit het stadion van twee bevlogen verslaggevers die iedere week weer met Go Ahead Eagles meereizen.