Vrijdag werden er lokale events in de gemeenten Epe en Voorst gehouden. Met in Epe een duurzaamheidsmanifestatie op de RSG en in Voorst diverse activiteiten bij Ecotribe Teuge, Zwembad de Schaeck en bij de Bibliotheek in Twello.

Zaterdag was er een Publieksdag op vliegveld Teuge. Met onder andere het elektrische vliegtuig elektrisch rijden, de Cleantech Talent Award en een optreden van Maan. De dag was opgezet in een festivalstijl, met voor jong en oud van alles te doen en te ervaren op het gebied van duurzaamheid.

Dinsdag werd er een Businessdag op vliegveld Teuge gehouden. Met onder andere het elektrische vliegtuig en diverse sprekers, waaronder Ed Nijpels, verdeeld over vier podia.

Samen naar een schone toekomst. Daar wordt op gekoerst in de Cleantech Regio. De Stedendriehoek-gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand.