In tien afleveringen volgen zij jonge mensen met psychische klachten, die het heft in eigen hand nemen en op hun eigen, niet-alledaagse manier werken aan hun herstel. 
Het doel van de serie is vertrouwen en kracht geven aan mensen met mentale belemmeringen en een online platform bieden voor dialoog. 
Dit verlaagt de drempel om in contact te komen met mensen en organisaties die hulp bieden. Lotgenoten worden zich er meer bewust van dat ze er niet alleen voor staan. 

Aanmelden
Ben je (ex) client van één van de stichtingen van de Dimence Groep? Dan is het nog mogelijk om je op te geven als verteller voor de serie. Er is een beperkt aantal vertellers nodig. Je krijgt bericht of je geselecteerd bent als verteller.
Daarop volgt een persoonlijk voorgesprek met Flory en een professional van Dimence Groep. Aanmelden kan via f.timmer@dimencegroep.nl 

De filmopnames vinden in januari en februari 2020. De programmamaker maakt minstens drie afspraken met de verteller: voorgesprek, interview en filmopnames uit het dagelijks leven.
De afleveringen worden online geplaatst op de website van Dimence Groep en de social media kanalen. Tevens worden de afleveringen getoond tijdens een officiële bijeenkomst van Dimence Groep.