Marcel Emmink

O11-1
Boris van Dieren is dit jaar in de O11 gebleven en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Boris heeft een fantastisch jaar en ook met zijn team. Het najaars-kampioenschap werd al behaald, het kampioenschap in het voorjaar is nog volop bezig en op 1 juni gaat hij met zijn medespelers de bekerfinale spelen. Een mooier afscheid kun je jezelf niet wensen, voordat hij de overstap maakt naar Go Ahead Eagles O13.

Jonathan Mathias kwam dit seizoen over van Colmschate en is het bewijs dat een spelers met nog betere spelers om zich heen, een nog snellere ontwikkeling meemaakt. Deze razendsnelle aanvaller is een plaag voor elke tegenstander en belangrijk voor O11 geworden. De dubbel winnen (titel en beker) ligt de komende weken in het verschiet en daarna zal Jonathan de overstap maken naar Go Ahead Eagles O13.

O15-1
Sven Jansen was altijd voetballer, totdat hij in overleg met vader Marcel (oud 1e keeper), keeperstrainer Martijn en Hoofd Opleidingen Marcel besloot om te gaan keepen. Hij heeft de genen van zijn vader, dus dat moest goed komen. In 1 seizoen is zijn ontwikkeling zo snel gegaan, dat hij komend seizoen naar Go Ahead Eagles O17 zal gaan. Ook Sven is nog volop in de race om de titel in de 3e Divisie en komt er nog een bekerfinale aan.

Luuk Jansen is een prachtig verhaal. Op een zaterdag stond ik uit het raam te kijken naar de O11-5 en daar zag ik een blonde jongen voetballen die een “interessante” voetbalhandeling deed. Ik ben meteen naar beneden gelopen naar zijn trainer en vanaf dat moment heeft hij zich in de kijker mogen spelen bij de O13. Ook Luuk is als een vuurpijl gegaan in zijn ontwikkeling en zal komend seizoen naar Go Ahead Eagles O15 gaan.

Alyssa Hengst zal de overstap maken naar de Beloften van PEC Zwolle vrouwen. Zeer verdiend ook, want Alyssa laat al enkele seizoenen zien dat zij onverzettelijk is. Ze schuwt geen duel en is bloedfanatiek, prachtig om te zien. Ook een voorbeeld voor vele spelers en toont ook weer aan dat of je nou jongen of meisje bent, als je goed genoeg bent hoor je in een selectieteam bij Sv Schalkaar.

Uiteraard wenst Schalkhaar Boris, Jonathan, Sven, Luuk en Alyssa heel veel succes nog met hun titelstrijd en de bekerfinales, een mooier afscheid kan er niet zijn. Daarnaast natuurlijk veel succes en vooral veel plezier bij Go Ahead Eagles en PEC Zwolle!