Met diverse inzamelingsacties stonden supporters van de club echter massaal op om Go Ahead Eagles door deze moeilijke periode te loodsen. Het leverde de club een totaalbedrag van € 149.144,- op. 

Een veiling van match worn shirts van FC Twente – Go Ahead Eagles, tickets voor Kowet Kijken XXL, collectebussen om consumptiemunten in te zamelen, spontane donaties, ontbijt- en lunchsessies in De Adelaarshorst en een supportersveiling op MatchWornShirt.com. Het zijn allemaal acties die de afgelopen maanden in eendrachtige samenwerking tussen Go Ahead Eagles en zijn supporters tot stand kwamen om de pijn van de financiële consequenties van de coronacrisis te verzachten.   

Ook de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles stond de club terzijde door elke ingezamelde euro te verdubbelen (met een maximum van € 50.000,-). In totaal werd met alle inzamelingsacties en donaties maar liefst € 99.144,- opgehaald, waardoor het eindresultaat (inclusief de ‘verdubbelaar’ van de Supportersvereniging) op € 149.144,- uitkwam.