Jan Willem van Dop – Algemeen directeur Go Ahead Eagles 

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor het betaalde voetbal, en in het specifiek voor Go Ahead Eagles? Luister naar het interview met Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles.

 

 

Peter Brouwer – Binnenstadsmanager

Woensdagavond is er bekend geworden dat er weer meer mogelijk is in het land, zo ook in Deventer. Vorige week zijn er ‘communicatietools’ bekendgemaakt waarin staat hoe wij met elkaar omgaan in de binnenstad. Durk-Jan Sinnema sprak met onze verslaggever Marco van Velzen die binnenstadsmanager Peter Brouwer geïnterviewd heeft.

 

 

Ingrid de Zwart – Predikant Lebuïnuskerk

Afgelopen woensdag werd bekend dat per 1 juni, als er geen stijgende lijn te zien is van besmettingen, de kerken weer open mogen. Hoe gaan de kerken dit doen in de nieuwe anderhalvemetersamenleving? Wij spraken met Ingrid de Zwart, predikant van de Lebuïnuskerk die ook nog een column voordroeg met als onderwerp ‘Dankbaarheid in Coronatijd’

 

 

Hagen Oligmuller – Beweegcoach

Elke week is beweegcoach Hagen Oligmuller in de uitzending. Ook deze week had hij weer verschillende oefeningen.

 

 

Gabriel Oostvogel – Interim-directeur Deventer Schouwburg

Vanaf 1 juni mogen culturele instellingen weer open. Er mogen dan maximaal 30 personen aanwezig zijn. Theaters in Oost-Nederland zijn teleurgesteld in Rutte. Maar hoe zit dat met de Deventer Schouwburg? Luister hier naar het interview met Gabriel Oostvogel, interim-directeur Deventer Schouwburg.

 

 

Dennis Bierling – Trainer Fit Support

Vanaf deze week mag er weer ‘outdoor’ gesport worden. Goed nieuws dus voor alle sporters. Ook Fit Support Deventer mag de outdoor sport weer herstarten. Hoe dit allemaal in z’n werk gaat vertelt Dennis Bierling, trainer bij Fit Support.

 

 

Heidi Blom – Eigenaresse van Beautysaloon Deventer

Ook goed nieuws is het voor contactberoepen zoals kappers en schoonheidssalons. Heidi Blom, eigenaresse van de BeautySalooon Deventer vertelt hoe blij ze is en hoe ze te werk gaat aan de hand van de veiligheidsvoorschriften.

 

 

Ibo Derin – Externe personal trainer The Gym Deventer 

Tot en met September zijn alle sportscholen dicht. Een besluit dat voor een hoop teleurstelling zorgde bij sportschoolhouders. Ibo Derin,externe personal trainer bij The Gym Deventer vertelt in een interview met ons wat hij van het besluit vindt.

 

 

Kik Voortman – KonnecteD

Hoe verveel je je niet tijdens deze corona-tijd? Kik Voortman van KonnecteD kwam met de nodige (culturele) tips.