Thierry van Voorst tot Voorst – Directeur Centrumgarage Deventer

Nu de horeca 1 juni opengaat is Deventer druk bezig met alles ‘coronaproof’ maken. Ook centrumgarage Deventer neemt maatregelen en komt met twee bijzondere acties. Wat die acties precies zijn vertelt Thierry van Voorst tot Voorst in dit interview hieronder.

 

Martijn Neijenhuis – Theatermanager Vue Bioscopen

Vanaf 1 juni gaan ook bioscopen weer open. Maar hoe zorgt de bioscoop ervoor dat bezoekers veilig een film kunnen kijken en hoe houden ze zich aan de maximum aantal bezoekers? Theatermanager Vue Martijn Neijenhuis vertelt ons over hoe Vue bioscopen met de corona maatregelen omgaan. Luister hieronder naar het interview.

 

Jim Kievit – Grafisch ontwerper en eigenaar JimKi

Samen met het Deventer ziekenhuis gaat Jim Kievit, grafisch ontwerper en eigenaar van JimKi design & art studio iets speciaals doen. Wat dat is vertelt Jim Kievit in het interview dat hieronder terug te luisteren is.

 

Gerard Groeneveld – Marktmeester

Eerder kwam al het nieuws dat de markt en horeca tot een oplossing waren gekomen. Meer daarover vertelt marktmeester Gerard Groeneveld in onze corona uitzending. Het interview is hier terug te luisteren.

 

Hagen Oligmuller – Beweegcoach

Elke week is beweegcoach Hagen Oligmuller in de uitzending. Deze keer voor het laatst omdat het de laatste corona uitzending is. Vandaag was hij weer in onze uitzending met een aantal stoelgymnastiek oefeningen. Luister hier naar de oefeningen van beweegcoach Hagen Oligmuller.

 

Berry Steenbruggen – Yogaleraar

Berry Steenbruggen is veelzijdig Yoga leraar. Maar wat doet hij precies? In het interview hieronder is het gesprek terug te luisteren.

 

Anja Winkelaar – Directeur Carinova

De afgelopen tijd was het een bizarre tijd voor iedereen. Ook voor de cliënten, familieleden en medewerkers van Carinova. Meer hierover vertelt Directeur van Carinova, Anja Winkelaar in het interview hieronder.

 

Auke Selling – Directeur OBS de Wizard

Alle kinderen gaan vanaf 8 juni weer allemaal naar school. Op dit moment gaat dat nog gefaseerd. Hoe dit in zijn werking gaat en hoe de school zich hierop aan het voorbereiden is vertelt directeur van OBS de Wizard, Auke Selling, ons in dit interview.