Fieke Payens – KonnecteD

KonnecteD is een werkleerbedrijf voor inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. Zij helpen mensen bij hun ontwikkeling. Dat doen ze om de kans te vergroten dat zij kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. KonnecteD biedt begeleiding, werk, opleiding en training. Ook zijn zij een sociale werkgever voor de kandidaat werkenden en voor hen die afhankelijk zijn van beschutte arbeid.

 

Martijn Pothoven – Algemeen directeur Deventrade

Met de sportmerken hummel, Stanno, Reece Australia, Derbystar en Select is Deventrade uitgegroeid tot een van de grootste sportbedrijven in de Benelux, die haar vleugels heeft gespreid over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in een prachtig pand te Deventer.

 

Lennard Gols – Kunstcircuit Deventer

Kunstcircuit Deventer is een netwerkorganisatie en kenniscentrum in en voor Deventer, met programma’s voor het Onderwijs, Amateurkunst, Vrije Tijd & Talentontwikkeling en Sociaal Domein.

 

Jan Willem van Dop – Algemeen directeur Go Ahead Eagles

Besloten is dat het voetbalseizoen 2019/2020 in de Keuken Kampioen Divisie ongeldig is verklaard. Wat zijn de consequenties voor Go Ahead Eagles?

 

Eric Whittie – Hoofd Jeugdopleidingen Go Ahead Eagles

Dinsdag 21 april besloot de Nederlandse regering om kinderen vanaf woensdag 29 april 2020 – onder bepaalde voorwaarden – weer in de gelegenheid te stellen om samen buiten te sporten. Na een zorgvuldige afweging van alle voors en tegens heeft de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding de beslissing genomen om de trainingen voor de vier jeugdteams van Go Ahead Eagles vooralsnog echter niet te hervatten.

 

Cherisch Verhulst – Moments 2 Cherisch

Fotograaf Cherisch Verhulst stelt haar diensten beschikbaar in deze rare corona tijd. Op verzoek maakt zijn, op veilige afstand, foto’s van ‘thuiszitters’.

 

Bart Voorman – 4 mei comité

Jaarlijks wordt op meerdere plekken binnen de gemeente Deventer stil gestaan bij de prijs en waarde van vrijheid. Dit jaar kan dat niet op de manier waarop we dit gewend zijn. Toch is vrijheid het herdenken waard en voelen we de waarde ervan misschien wel meer dan ooit. Daarom blijven we op 4 mei de oorlogsslachtoffers herdenken. Samen in verbondenheid, vanuit onze huizen.

 

Rogier Stappers – Schooldirecteur OBS de Flint

De kinderopvang en het speciaal onderwijs kunnen na de meivakantie weer open, de basisscholen gaan dan half open. Naar het oordeel van het Outbreak Management Team is dat veilig. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

 

Hagen Oligmuller – Beweegcoach

Beweegcoach Hagen Oligmuller geeft weer beweegtips. Oefeningen die vanaf de stoel gedaan kunnen worden.

 

Maurice Endeman – Directeur Deventer Stadsfestival

De jubileumeditie (5e editie) van het Deventer Stadsfestival op zaterdag 4 juli 2020 zal niet doorgaan. De organisatie hield er gezien alle ontwikkelingen rondom het coronavirus al rekening mee en nu is het door de overheid definitief besloten: alle evenementen tot 1 september 2020 zijn niet toegestaan. Het stadsfestival wordt verplaatst naar zaterdag 3 juli 2021.

 

Loes Bloo – KonnecteD

Wat zijn in deze periode leuke en nuttige apps voor jouw telefoon?