Bart Wijnands – Fysiotherapeut en eigenaar FysioFiets

Fysiofiets biedt fysiotherapie in jouw eigen omgeving. Maar wat is het precies? Aan de lijn hebben we Bart Wijnands, Fysiotherapeut en eigenaar van de FysioFiets. Het gesprek is hier te luisteren.

 

 

Predikant Gert Wijnstok PG Bathmen-Okkenbroek

Elke week hebben we in onze corona uitzending een dominee of diaken die een column voordraagt. Deze week is dat predikant Gert Wijnstok van PG Bathmen-Okkenbroek. Luister hieronder naar de column ‘Blikrichting’.

 

 

Thomas Walder – Wethouder economie

Hoe zal alles gaan vanaf 1 juni als er meer versoepelingen zijn? En hoe ging het de afgelopen weken? Wethouder economie Thomas Walder vertelt hier ons over in onderstaande fragment.

 

 

Rianne Lenselink – Curves

Voor alle leden van Curves Deventer heeft Curves iets unieks bedacht. Wat dat precies is vertelt Rianne Lenselink in het interview hieronder.

 

 

Hagen Oligmuller – Beweegcoach

Elke week is beweegcoach Hagen Oligmuller in de uitzending. Ook vandaag was hij weer in onze uitzending met een aantal stoelgymnastiek oefeningen. Luister hier naar de oefeningen van beweegcoach Hagen Oligmuller.

 

 

Marianne Lentz – Regiomanager UWV

In de stedendriehoek is het aantallen uitkeringen hoger dan voor de coronacrisis. Aan de lijn hebben we Marianne Lentz van het UWV die ons hier meer over gaat vertellen.

 

 

Anouk van Bussel – KonnecteD

In onze uitzending van vandaag vertelt Anouk van Bussel van KonnecteD o.a. over de Gedichtenjacht.

 

 

Loes Bloo – KonnecteD

In tijden van corona kun je je nog wel eens vervelen. Aan de lijn hebben we Loes Bloo van KonnecteD die ons vier virtuele ‘uitjes’ gaat vertellen.