Richard Weijs – Anytime Fitness Deventer

Door alle corona maatregelen moeten ook de sportscholen nog dicht blijven. Echter zit deze branche niet stil. Sportscholen bereiden zich voor op de ‘1.5 meter samenleving’. Hoe ze dat doen vroeg Durk-Jan Sinnema aan Richard Weijs van Anytime Fitness Studio.

 

Marc Reef – Ploegleider Team Sunweb

De Tour, de Vuelta en de Giro. Zo maar een greep uit de grote wielerwedstrijden. Er is echter veel onzekerheid over het doorgaan van deze wielerwedstrijden. Hoe is het om in deze onzekerheid je toch te moeten voorbereiden op (de grote) wielerwedstrijden.

 

Wouter Rutgers – Communicatie/woordvoerder Go Ahead Eagles

Door het coronavirus is het voetbalseizoen 2019-2020 noodgedwongen beëindigd. Waar sommige clubs nog bezig zijn met advocaten sturen naar de KNVB, is Go Ahead Eagles alweer bezig met volgend seizoen. Afgelopen week startte de club een actie om de seizoenskaart te verlengen.

 

Bart Folmer – Toekomst Piknik

Afgelopen week werd bekend dat Piknik in Deventer er voorlopig mee stopt. De horecagelegenheid op het Havenkwartier zou voor het zesde, en tevens laatste jaar, open gaan op die locatie. Maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Wat de toekomst brengt voor Piknik horen wij van Bart Folmer.

 

Alex Gentjes – ‘social distance gedichtenjacht’

Alex Gentjes is de initiatiefnemer van de ‘social distance gedichtenjacht’. Tien Deventer dichters, twintig gedichten, twintig winkels in de Deventer binnenstad. Dat is een notendop het idee achter de gedichtenjacht.

 

Anouk van Bussel – Konnected

Hoe blijf je actief in deze coronatijd en wat kan helpen tegen verveling? Anouk van Bussel van Konnected geeft enkele tips.

 

Peter Brouwer – Binnenstadsmanager

De Deventer binnenstad is nog nooit zo stil geweest. De horecagelegenheden zijn gesloten voor gasten, wat de Brink een stille plek maakt. Maar er wordt natuurlijk al wel gekeken betere tijden. Maar wat houdt dat in en waar moeten we rekening mee houden? Binnenstadmanager Peter Brouwer vertelt hierover.

 

 

Hagen Oligmuller – Beweegcoach

Terugkerende gast in de corona uitzending is Hagen Oligmuller. En ook deze week had Hagen weer nieuwe stoelgymnastiek oefeningen.