“Gelukkig kunnen we nu positief vooruitkijken en op zondag 4 juli de inschrijving openen voor de 33ste editie.” Kun jij ook niet wachten om aan de start te verschijnen en de klimmetjes van de Sallandse Heuvelrug te trotseren? Schrijf je dan vanaf zondag 4 juli 9:00 uur in op www.diepehelholterbergloop.nl voor de Sans-Online 6 km Nightrun op zaterdag 30 oktober of de Hemink 10 kilometer, VolkersWessels halve marathon, Rabobank Bedrijvenloop of Rabo Kidsrun op zondag op 31 oktober. Ook kan er ingeschreven worden voor de Zorgsaam wandeltocht van 10 of 20 kilometer. De start en finish is dit jaar in Nijverdal. Er is gekozen om voor de Hemink 10 km en de Zorgsaam 10 en 20 km wandeltocht geen busvervoer meer in te zetten. Voor de Hemink 10 km betekent dit dat het net als de VolkerWessels Halve Marathon, een heen-en-weer parcours wordt.  

Zonsopkomstloop voor vroege vogels  

Magisch! Dat is de zonsopkomstloop op zaterdag 18 september in één woord samengevat. Op een autovrije Holterberg genieten van de frisse ochtendlucht, fluitende vogels en de opkomende zon. Bovendien is het een mooie mogelijkheid om alvast het parcours te verkennen voor de Diepe Hel Holterbergloop. Om 7 uur wordt er verzameld en na een gezamenlijke warming up kun je in eigen tempo gaan lopen. Na deze sportieve inspanning staat er een gezamenlijk ontbijt klaar. Je kunt je nog aanmelden via de website www.diepehelholterbergloop.nl. Let op voor dit onderdeel is een maximumaantal plaatsen beschikbaar, en we kunnen verklappen dat het bijna vol zit.  

Zorgsaam wandeltocht  

Of je nou een goed geoefende- of recreatieve wandelaar bent, iedereen kan meedoen aan deze wandeltocht. Er zijn ook dit jaar weer twee afstanden, namelijk 10 of 20 kilometer. Beiden laten je de mooiste plekken van de Sallandse Heuvelrug zien. Na afloop is het mogelijk om tegen bijbetaling te genieten van een uitgebreid ontbijt.  

Nightrun door Nijverdal  

Hardlopen in het donker, met knallende muziek en sfeerverlichting. De Sans Online 6 km Nightrun is een gezellig spektakel. Op zaterdagavond 30 oktober klinkt om 20:30 uur in het centrum van Nijverdal het startschot. Na afloop van het sportieve gedeelte zal de afterparty nog een paar uurtjes in de feesttent verder gaan.  

Fit aan de start  

Ben jij al klaar voor je run of kun je nog wel wat training gebruiken? ASV Atletics (Nijverdal) start 28 augustus en AV Holten starten 1 september met wekelijkse looptrainingen om je voor te bereiden op de Diepe Hel Holterbergloop. De trainingen zijn zowel voor lopers die de 10 kilometer of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 kilometer als doel hebben. Wil jij ook super fit aan de start staan? Meld je dan nu aan.  

Meer informatie www.diepehelholterbergloop.nl