GObox

GObox is geschikt voor alle publieke Nederlandse zenders, 9 commerciële Nederlandse zenders, 7 Vlaamse zenders, Uitzending gemist NPO 1, 2 en 3. U kiest en de GObox spreekt het uit. Het is een compact apparaat en het kan gebruik maken van de luidspreker van de televisie, de Webbox of een draadloze koptelefoon.

FOXLINQ

De FOXLINQ leest van alle TV-zenders de Nederlands- of Vlaamstalige ondertiteling voor. De FOXLINQ is voorzien van geavanceerde ‘tekstherkenning’ software die de ondertiteling verkrijgt uit het TV-beeld en vervolgens omzet naar spraak. Hierdoor is de FOXLINQ niet afhankelijk van teletekst of zenderondersteuning. Het is een compact apparaat dat met een HDMI-kabel wordt aangesloten op de externe digitale ontvanger.

Voor de ondertitels van diensten zoals Netflix en Videoland, zal de toepassing afgespeeld moeten worden via een externe digitale ontvanger. Afspelen via bijvoorbeeld een app via de SmartTV biedt geen ondersteuning voor gesproken ondertiteling.

Achtergrondinformatie over Bartiméus

Bartiméus wil de kwaliteit van leven voor slechtziende en blinde mensen verbeteren. Met persoonlijk advies, ondersteuning en kennisoverdracht. Hoe dat gebeurt, bepaalt de cliënt zelf. Hij voert zelf de regie over zijn leven en maakt daarin zijn eigen keuzes. En als de cliënt een vraag stelt, gaat Bartiméus door tot hij het antwoord heeft. Bartiméus ontwikkelt continu nieuwe diensten op het gebied van leren, wonen, werken én vrije tijd voor mensen van alle leeftijden. En ondersteunt de cliënt op maat in zijn eigen omgeving.

– Bartiméus is één van de grootste organisaties voor slechtziende en blinde mensen.
– Bartiméus heeft meerdere vestigingen in Nederland.
– Bartiméus ondersteunt jaarlijks ruim 10.000 cliënten
– Bartiméus werkt samen met ruim 100 zorgorganisaties.
– Bartiméus is HKZ-gecertificeerd.
– Bel de Bartiméus Infolijn 088 – 88 99 888 (lokaal tarief) voor vragen over zien en niet-zien.
– Op www.bartimeus.nl/specialische-kennis vindt u voorbeelden van onze expertise
– Bartiméus is samenwerkingspartner in REA College.
– Bartiméus is samenwerkingspartner in Werkpad.