Voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord op zondag 22 augustus aanstaande om 14:30 uur, is het voor supporters van Go Ahead Eagles, die in het bezit zijn van een seizoenkaart of een geldige clubcard met uitkaartregistratie, mogelijk de wedstrijd te bezoeken. Voor deze wedstrijd geldt dus de vrij vervoerregeling; je kunt per auto, trein, fiets, bus, of lopend naar deze wedstrijd, mits je hiervoor een omwisselbiljet hebt aangeschaft. Een kaart kost € 15,-. 

“Om te beginnen zijn wij erg blij dat Feyenoord onze supporters de mogelijkheid geeft om met vrije vervoer naar deze wedstrijd te gaan”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Wij hebben het volste vertrouwen in een fantastische voetbaldag. Toch doen wij nogmaals een oproep aan alle uitsupporters zich aan de regels te houden, zodat wij hopelijk in de toekomst vaker met deze regeling kunnen afreizen naar uitwedstrijden.” 

Het is voor deze wedstrijd niet mogelijk om nog een uitkaartregistratie aan te vragen. De huidige uitkaartregistratie (in combinatie met een geldige clubcard) is gewoon geldig, net als een seizoenkaart. Er zijn, vanwege de 2/3e capaciteitsmaatregel, 800 kaarten beschikbaar voor supporters van Go Ahead Eagles. 

Je koopt via deze link een omwisselbiljet voor de wedstrijd, die bij De Kuip (ingang poort 61/62, vak GG/FF) omgewisseld kan worden voor de officiële wedstrijdkaart. Hiermee kun je het vak in. Op deze link lees je hoe je een ticket bestelt in de bestelmodule van Go Ahead Eagles. 

De kaartverkoop sluit vervolgens op donderdag 19 augustus om 12:00 uur.  Mochten er dan nog kaarten zijn, dan gaan die op dat moment in de verkoop voor seizoenkaarthouders en clubkaarthouders met uitkaartregistratie zonder loyaliteitspunten. Die verkoop loopt tot donderdag 19 augustus om 20:00 uur. 

KAARTEN VOOR MEERDERE PERSONEN 

Als je voor meerdere personen tickets bestelt, moet je in het verplichte veld voor iedereen de wijze van vervoer aangegeven. Door op ‘volgende’ te klikken kun je dit doen. Als dit voor iedereen is aangegeven, kun je op ‘OK’  klikken voor het vervolg van je bestelling. 

TOEGANG

Op de wedstrijddag is het bezoekersvak vanaf 13:00 uur toegankelijk voor supporters van Go Ahead Eagles met een toegangsbewijs én een Coronatoegangsbewijs. 

WAT IS EEN CORONATOEGANGSBEWIJS? 

Er zijn drie coronatoegangsbewijzen die je kan tonen op de CoronaCheck-app (dit kan op je mobiel of met een uitgeprinte versie op coronacheck.nl/print): 

 • 1. Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. (In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd)
  2. Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  3. Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je te laten testen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck App is te vinden op www.testenvoortoegang.org. Ook als je vragen hebt over het coronatoegangsbewijs, kan je contact opnemen met Testen voor Toegang. Wij zijn slechts ‘messenger’ in dit verhaal. 

PARKEREN 

Het parkeren van auto’s kan in alle parkeergebieden rondom het stadion, hiervoor is geen specifieke plek aangewezen door Feyenoord. Bij het bezoekersvak is geen parkeergelegenheid. Vanaf je parkeerplaats kan je lopend naar het bezoekersvak. 

SAMENGEVAT 

 • Er geldt een vrij-vervoerregeling. 
 • De kaartverloop start op 12 augustus om 19:00 uur voor supporters die 4 of meer loyaliteitspunten hebben. 
 • Als er na deze kaartverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, komen deze op maandagmiddag 17:00 in de verkoop voor supporters met 1 of meer punten. Die verkoop sluit op donderdag 19 augustus om 12:00 uur. 
 • Mochten er dan nog kaarten zijn, dan gaan die op dat moment in de verkoop voor seizoenkaarthouders en clubkaarthouders met uitkaartregistratie zonder loyaliteitspunten. Die verkoop loopt tot donderdag 19 augustus om 20:00 uur. 
 • Er zijn 800 kaarten beschikbaar, voor €15,- per kaart. 
 • Alleen met een geldig toegangsbewijs én Coronatoegangsbewijs kom je het bezoekersvak binnen.