De springwedstrijden trekken topruiters uit binnen- en buitenland naar Bathmen. Aanstaande vrijdag worden de klassen M, Z, ZZ en 1,40 verreden. De klasse 1,40 start omstreeks 19:30 uur en in deze rubriek ligt er een hoofdprijs klaar voor de winnaar van maar liefst € 1.000,00. Het beloofd dan ook een prachtige wedstrijd te worden met een mooi deelnemersveld.

Op zaterdag starten we om 9:00 uur met de klasse BB springen voor paarden. Aansluitend worden ook de klassen B, L en M verreden. Zondag sluiten we het weekend af met een springwedstrijd voor pony’s in de klasse BB tot en met de klasse ZZ.

Blijvend terugkerende succesfactoren zijn de soepel verlopende organisatie, de goede accommodatie met een uitstekende Agterbergspringbodem, de gezelligheid en de opzet waarbij men één selectiewedstrijd mag laten ‘vallen’. Uiteraard is het prijzengeld van duizenden euro’s ook een belangrijke succesfactor. De wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp in Bathmen, de toegang tot deze wedstrijden voor het publiek is gratis.

De organisatie van Bathmen te Paard is ook alweer in volle gang! Met nieuw elan en een nieuw programma zal Bathmen te Paard ook in 2019 weer anders zijn! Het belooft, van vrijdag 1 maart t/m zaterdag 9 maart, een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u van ons gewend bent! De ”toppers” van Bathmen te Paard blijven uiteraard in ons nieuwe programma behouden. Zo zal u de Derby, de Kür op muziek en de Menavond gewoon in ons programma terugvinden. Nieuw dit jaar is de Bixierubriek op zaterdag 2 maart voor de ponydeelnemers. Bathmen te Paard wordt dit jaar geopend door een Dressuuravond met Diederik van Silfhout op vrijdag 1 maart en de menners sluiten het evenement af op zaterdag 9 maart. Zo is er met een prachtig indoorprogramma voor elk wat wils!